Sosyal Medya

Güncel

Akbulut Grubu’na ait şirketlere kayyum atandı

Bünyesinde Ortadoğu Tekstil, Oden Enerji, Erfa Mühendislik gibi şirketlerin de bulunduğu Akbulut Grubu’na kayyum atandığı öğrenildi. Sulh Ceza Hakimliğinin verdiği karar doğrultusunda, kayyumlar şirket merkezine kısa süre önce ulaştı. Kayyum ataması yapılan Ortadoğu Tekstil, Bank Asya'nın da hissedarları arasındaydı.



Ä°stanbul Anadolu Cumhuriyet BaÅŸsavcılığı’nın talebi üzerine, Ä°stanbul 5. Sulh Ceza HakimliÄŸi kayyum ataması yaptı.
 
Kayyum atanan şirketler Erfa Mühendislik, Ertur MühendislikOrtadoğu Tekstil, Diyalog Müşteri Hizmetleri, ODEN Enerji, BJ Tekstil ve Nurpak Boya.
 
BANK ASYA'NIN HÄ°SSEDARIYDI
Ali Akbulut’un sahibi olduÄŸu Akbulut Grubu’na ait ÅŸirketlere, ataması yapılan kayyumlar kısa süre önce ulaÅŸtı. Kayyum ataması yapılan ÅŸirketlerden OrtadoÄŸu Tekstil, bir süre önce faaliyeti durdurulan BankAsya’nın da ortağıydı. Åžirketin sahibi Ali Akbulut’a ise ulaşılamadığı öğrenildi.
 
EROÄžLU Ä°LE ORTAKTI
 
Hürriyet Ä°nternet Sitesi'nin haberine göre kayyum ataması yapılan ÅŸirketlerden Erfa Mühendislik ve Ertur Mühendislik ÅŸirketinin ortakları arasında Nurettin EroÄŸlu da bulunuyor. 2008’de kurulan Erfa Mühendislik ÅŸirketi, Florya’da konut projesi geliÅŸtirmiÅŸti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.